2015. július 31., péntek

Titokzatos Hódolók 3. rész: Pirosló Örömök 2/1 :)

     A tükörképem bambulásából az öltözőajtó becsapódása ébresztett fel. Örültem, hogy nem Kessy jött be. Theo és Scott rontott be. Egy kérdésen pörögtek az agytekervényeim:

„- Hogy a fenébe kerültem én Liam-mel a fiúk öltözőjébe?”


 Valószínűleg Scotték telepatikusan beszéltek, mert amikor Theo bólintott, akkor Scott közelebb jött felém. Én hátráltam. Egészen a tusolókig. Ott megtorpantam. Erre Liam-ék elindultak és lefogták a két karom. Én ahogy csak tudtam ki akartam szabadulni. Kevés sikerrel. Mindeközben McCall megnyitotta a vizet és a fiúk alátoltak. A dühömet nem bírtam kezelni, ezért sokszor rángattam a kezem, hátha nem figyelnek rám. Csak sajnos nem olyan hülyék, hogy figyelmen kívül hagyjanak.

-         Én megmondtam nektek, hogy itt valami bűzlik.

  Dühöm alább hagyott és szinte teljesen vissza állt normális tempóra a szívem. Majd’ összeestem, amikor megmozdultam. Persze Liam elkapott. A fejem a vállán pihentettem és éreztem, hogy őt ez mennyire összezavarja.  Nem tagadom engem is meglepett. ( Azért azt se mondanám, hogy Liam nem örült annak, hogy Theo helyett ráestem… J ) Talán én se voltam túl szomorú, mert amint Theo meglátott kicsit bűntudatom lett… Mégis csak vele jöttek el erre a bálra. Amikor már jobban voltam egy picit Liam segítségével felálltam… Azért örültem, hogy nem engedett el. A kocsiig végig fogta a derekamat vagy a kezemet. A mosolyt nem lehetett levakarni az arcomról. De azt hiszem Liam-ről sem.

-         Hova is megyünk?- kérdeztem
-         Deaton-hoz.
-         Ki csodához?
-         Az állatorvoshoz. - mondta Theo kicsit erélyesebb hangsúllyal, és inkább meghúztam magam az út további részére. Liam meg csak röhögött rajtam… Na, mert mintha ő jobb lenne. Elmeséljem mi történt vele?


  Éppen szálltunk ki a kocsiból. Stilinski épp a sár közepébe állt meg és amikor Liam ki akart menni megcsúszott és előre taknyolt. Persze most én fetrengtem a földön a röhögéstől.
Most ő vágott búskomor arcot. Szerencséjére nem a sárba esett. Most én segítettem fel olyan „most már kvittek vagyunk” arckifejezéssel. Ő csak bólintott. A lábam már nem zsibbadt és a kezeim is az én irányításom alatt állt…





---------------------------- DEATON-NÉL---------------------------------------------------






-         Deaton, segítség kell…- ordibálta Scott, amikor újra összeestem.
 Az éjszaka sötétjéből egy magas, barna bőrű ember lépett ki. Amint rám nézett a hátamon végig futott a hideg.




        Normális ez? Előbb egy fura szörnyé változtam, majd nem tudtam megmozdulni és most… most meg ez? Mi lesz még itt? Következőre talán róka leszek?
Még az is előfordulhat. Nem csodálkoznék rajta.


- Na jó! Valaki mondja el mi történik velem!- ordibáltam dühösen. Ha jól gondolom megint kinőhettek az agyaraim és a karmaim, mert mindenki gyorsan hátrált. – Mi az?- kérdeztem morogva. 



              Deaton, az állatorvos, a kezembe nyomott egy kézi tükröt, hogy megbírjam nézni a szemeimet. A különbség az volt az előbbi „átváltozásom” és ez között, hogy az eddig sárgán tündökölő szemeimet felcseréltek vérvörösre. Úgy látom ez mindenkit meglepett. Bevallom, én se tudtam mi történik. Igazából mai napig nem tudom. Az amnéziám kicsit hozzátett ahhoz, hogy a memóriám tönkrement. Öt éve, amikor a baleset után haza gyalogoltam a jeges járdán megcsúsztam és legurultam a lejtőn. Egy ismeretlen férfi mentett meg attól, hogy egy kicsi elüssön. Amikor rá akartam nézni hirtelen elillant.